Algemene voorwaarden

Vertrouwen

Ons uitgangspunt is dat we een dienst leveren die waarde toevoegt aan jou en/of jouw onderneming. We doen ons best om ons aan de afspraken te houden en we gaan er vanuit dat jullie dat ook doen. En als dat niet lukt, dan gaan we in gesprek met elkaar.

Consequenties van de impact

We vertrouwen er op dat onze gesprekken en (team-) begeleiding vooral veel positieve effecten hebben.
We zijn niet verantwoordelijk te houden voor de keuzes die mensen maken naar aanleiding van onze gesprekken of begeleiding.

Onze rol

In onze gesprekken stellen we ons op als coach en/of adviseur. Wij zijn geen psychologen. Wanneer wij in een gesprek merken dat het verder gaat dan wij als coach kunnen bieden, dan geven we dat aan.


Vertrouwelijk

Om onszelf als coaches te blijven ontwikkelen en om nog meer waarde te kunnen toevoegen, bespreken we in sommige gevallen onze klantgesprekken met elkaar.
Wij als coach, beloven je dat daarbuiten alle informatie die je ons toevertrouwt vertrouwelijk behandeld wordt.

Wederzijdse inspanning

Als coach zijn we mede verantwoordelijk voor het creƫren van een bevorderend leerklimaat, inzicht geven over wat je drijft en het stellen van de goede vragen.
Jij bent en blijft verantwoordelijk voor het behalen van de gewenste resultaten. Als je onze houding, werkwijze of interventies niet als bevorderend ervaart, dan gaan we er vanuit dat je dat aangeeft.

Verwerking van je gegevens

Voor het starten van van de analyse vullen we jouw naam, geslacht, organisatie en e-mailadres in. Het rapport van de analyse is zichtbaar voor jou in je eigen portal, zodra deze is gevalideerd. De medewerkers van Stralend Inzicht kunnen ook bij dit rapport. Je kan zelf kiezen met wie je het verder wil delen. Na een jaar wordt deze informatie uit ons systeem verwijderd, tenzij daar andere afspraken over gemaakt worden.