Hoe onze paden samenkwamen

We hebben elkaar leren kennen bij Voys (zelfsturende organisatie in Groningen). Daar hebben we beide HR rollen vervuld. We zijn ongeveer op hetzelfde moment bij Voys gestopt om te onderzoeken waar we nou echt energie van krijgen. Miranda is een coachopleiding gaan doen en Renske ging het Niets onderzoeken (@allesenniets). We hielden contact en vonden het inspirerend om mee te krijgen hoe de andere deze periode ervaart.

Na een half jaar kwamen onze paden ineens samen. Toen was Renske helemaal vol van een TMA terugkoppeling die ze net gedaan had. Miranda had toevallig die week contact gehad met TMA over de mogelijkheden voor een eigen portal, maar wat haar nog tegenhield was haar behoefte aan samenwerken. Zo ontstond de gedachte: “wat als we dit samen doen?” 

Mensen om ons heen waren er niet zo verbaasd over, maar voor ons was het een nieuw idee, gaan we dit samen aanpakken?! Ja dus!

Het viel ons ook op hoe goed we elkaar aanvullen. Aan de hand van onze TMA’s kunnen we goed zien wat onze gemeenschappelijke kwaliteiten zijn, bijvoorbeeld sociale empathie. En waar we verschillen, Miranda hoog op volharding en Renske hoog op pragmatisme. 

Al wandelend hebben we ons bedrijf vormgegeven. 

 
Drijfveren uitgelegd

Sociale empathie
HoogSterk intrinsiek inlevend vermogen, zeer en intuïtief, “sociale antenne”
Laag: Feitelijk en functioneel, reageert op zichtbaar gedrag

Volharding
HoogVastbijten, doorzetten, taken afvinken, hindernissen overwinnen
Laag: Makkelijk loslaten, prioriteiten verleggen

Pragmatisme
HoogZeer praktisch, het moet nut hebben, efficiënt, oplossingsgericht
Laag: Theoretisch, meer abstract, werk hoeft niet altijd iets op te leveren

Contact

We denken graag met je mee.

We zijn gevestigd in Groningen en Drachten.