TMA traject

In een één op één traject maken we je bewust van je drijfveren en talenten. We kijken samen hoe deze in verhouding staan tot de keuzes die je nu maakt. En we helpen je in een aantal gesprekken om het inzicht toepasbaar te maken.

Ons traject bestaat uit drie onderdelen:

De TMA analyse

De Talent Motivatie Analyse (TMA) is een uitgebreide vragenlijst, waarin er gekeken wordt wat jouw drijfveren zijn. Die doe op een plek waar je je prettig voelt en waar je niet gestoord wordt, kan bijvoorbeeld thuis zijn of een rustige plek op je werk.

De terugkoppeling

We geven je een terugkoppeling over hoe je het rapport kan lezen. De TMA is helder, maar we hebben gemerkt dan een aantal begrippen toch om verheldering vragen. Dus blijf goed kijken naar wat je herkent en wat je niet zo goed begrijpt of herkent. 

Gesprekken

De Talent Motivatie Analyse (TMA) is het meest waardevol als je ook weet hoe je het kan toepassen. Vandaar dat we minimaal twee gesprekken opgenomen hebben in ons traject. We bespreken met je waar je tegenaan loopt, of waar je juist energie van krijgt. En kijken dan hoe je andere keuzes kan maken. Ieder gesprek kijken we terug naar hoe het gegaan is en helpen we je verder met de vragen die je hebt.

Benieuwd naar jouw drijfveren? Maak een afspraak om jouw TMA te maken. Of in gesprek zonder TMA? Dat kan ook.

"De terugkoppeling van de TMA analyse (door Renske van Stralend Inzicht) gaf een nog beter beeld, door inzicht te verschaffen in juist datgene wat het nu écht betekent voor mij als persoon: inzicht in mijn gedrag, behoeften en hoe gebruik te maken van die talenten."

Jelle-Wytze, IT manager